Ja s’han acabat les colònies urbanes i ha arribat l’hora d’anar trobant lloc per a tantes emocions i experiències viscudes. Durant quatre intenses setmanes 50 nenes i nens del barri de la Salut i de Llefià s’han anat convertint en grans xefs seguint les indicacions del cuiner Pere.
Hem treballat en equip, hem jugat amb textures i olors i hem deixat anar la nostra creativitat per poder preparar la gran festa final per a les famílies (que, per a què no dir-ho, s’han llepat els dits!).
Pel record també ens queden mil converses a les rotllanes, les estones de ludoteca i deures, les mil cançons, els tallers de cuina, els banys setmanals a la platja i les excursions: a Ca l’Arnús, a un hort (amb tast final i tot) i al museu del Barça. I què millor per acomiadar-nos que compartir un dia sencer al Tibidabo?
Realment hem començat l’estiu amb molt bon peu i entre tots i totes hem compartit moments i construït vincles d’aquells que no s’esborren amb el temps. Moltes gràcies a tothom que ho ha fet possible i… fins l’any que ve!