OUR STAGE

El projecte Our Stage, un projecte que intenta brindar oportunitats, proporcionant coneixements i tècniques, a joves roma en l’àmbit del teatre. L’objectiu és aconseguir que guanyin terreny al món laboral, assumint el lideratge i, mitjançant aquest sector creatiu, aconseguir promoure una narrativa més positiva a través de les seves històries i papers actius en la creació de productes culturals. Des del projecte Our Stage, treballem perquè la indústria del teatre adopti mesures i accions proactives, per integrar els i les joves rroma en aquest sector, tant com a productors com a protagonistes. 

Objectius: 

  • Promoure el paper actiu i la participació al sector creatiu dels joves artistes.
  • Presentar els temes relacionats amb el prejudici, l’apoderament dels drets humans, la igualtat entre les persones, l’empatia, el suport als diàlegs interculturals i la narrativa positiva roma com a forma creativa d’educar les persones, recolzant i promovent la inclusió de coneixements existents en un currículum de formació innovador.
  • Sensibilitzar i lluitar contra la discriminació en contra del poble roma i, en concret, contra els joves artistes roma.
  • Impulsar la col·laboració entre la població roma i no roma dirigida a la promoció de la inclusió social.

Atenció a tots els joves artistes gitanos!

Busquem joves que vulguin acompanyar-nos en el nostre proper viatge i compartir les seves competències artístiques a l’obra teatral “CHANGE THROUGH THEATRE!”. Creus que et podria interessar? Llegeix més aquí aquí.