SEPAL

SEPAL” Supporting Employment Platform through Apprenticeship Learning SEPAL ” (2017-1-058), és un projecte que té per objectiu crear durant tres anys un model innovador internacional d’ocupació juvenil a partir d’una sèrie de propostes pilot de formació en competències, pràctiques en empreses socials i avaluació contínua.

 El nostre repte consisteix en:

 – Formar i millorar l’ocupabilitat d’un total de 300 joves de 24 a 29 anys en risc d’exclusió.

– Gestionar un projecte internacional executat de forma paral·lela en: Romania, Espanya, Lituània, Grècia i Polònia.

– Realitzar anàlisis comparatives del marc legal educatiu i laboral entre tots els països.- Identificar bones pràctiques relacionades amb l’objectiu del projecte.

– Posar en marxa accions d’aprenentatge en competències basades en la pràctica.- Creació de xarxes de professionals i experts/as nacionals i internacionals en temes d’educació i ocupació des d’un prisma social.

– Pràctiques en empreses socials denominades WISE (Empreses Socials d’Inserció Laboral)

 Aquest projecte està finançat per Islàndia, Liechtenstein i Noruega a través del EEE i el Fons de subvencions Noruec per a l’ocupació juvenil. Liderat per Bucovina Institut de Romania; i implementat per l’Oficina de Mentoring i Desenvolupament de Recursos Humans de ZISPB – ONG a Lituània, Koispe Diadromes – Cooperadora Social Grega i Collegium Balticum com a Universitat de Polònia i Fundació Privada Pere Closa.

www.projectsepal.com